kaikki kategoriat
Yrityksen profiili
PCB:N TOIMITTAJA

HYVÄ PCB

GREAT PCB TECHNOLOGY CO., LTD. perustettiin kesäkuussa 2008, ja se on korkean teknologian yritys, joka on sitoutunut kehittämään, suunnittelemaan ja valmistamaan tarkkoja yksipuolisia, kaksipuolisia ja monikerroksisia piirilevyjä ja joustavia piirilevyjä, jäykkiä joustavia piirilevyjä, korkeataajuisia piirilevyjä, paksuutta. Kupari-piirilevy, keraaminen alustan piirilevy, BT-hartsi-PCB-levyt, alumiinipohjainen piirilevy, kuparipohjainen piirilevy. Tehtaan pinta-ala on 8,000 26,000 neliömetriä ja se valmistaa XNUMX XNUMX neliömetriä levyjä kuukaudessa.

Tehdas on läpäissyt useita akkreditoituja laatu-, ympäristö- ja turvallisuussertifikaatteja, kuten ISO9001, ISO14001 ja UL, ja kaikki tuotteet ovat IPC- ja RoHS-direktiivien ja muiden standardien mukaisia.

Niitä on käytetty laajalti monilla huipputekniikan aloilla, kuten viestintä, tietokoneverkko, älykkäät mittarit ja älykkäät vesimittarit, esineiden internet ja tekoäly, 5G-optoelektroniikkaviestintä, optinen moduuli datakeskusten yhteenliittämiseen, siirto, optiset lähetin-vastaanotinmoduulit, optinen anturi moduuli nopeaan tele- ja tietoliikenteen siirtoon, kauneuslaite, sähköinen kasvojen karvanpoistoaine, ihonhoitotyökalut, valaistuksen digitaaliset tuotteet, teollisuusohjaus, lääketieteelliset laitteet, mittaus- ja ohjausjärjestelmät, ilmailu, ilmailu ja maanpuolustus. Riippuen ammatillisista teknisistä kyvyistä, tuotteiden korkeasta laadusta, erikoisosaamisesta ja huomaavaisista palveluista, Factory on laajalti tunnustettu ja arvostettu asiakkaiden keskuudessa kotimaassa ja ulkomailla.

HYVÄ PCB

MEIDÄN kulttuurimme

Noudatamme ihmislähtöistä kehitysfilosofiaa ja yrityskulttuuria "Keeping parantaminen, sitoutuminen erinomaisuuteen".

noudattaa markkinoiden kysyntää, on riippuvainen korkeasta laadusta ja tehokkuudesta ja pyrkii tyydyttämään kaikkia asiakkaita ensiluokkaisilla tuotteillaan ja palveluillaan laajan, tiiviin ja pitkäaikaisen yhteistyön avulla.

Keskitymme

Sen päätuotteet, kuten monikerroksinen levy, suurtaajuuslevy, alumiinirunkoinen piirilevy, paksu kuparifoliolevy, raskas kuparilevy, jäykkä-joustava levy ja sokea/haudattu levy.

läpimenoaika

Tue asiakkaiden projektien tutkimuksen edistymistä ja säästä asiakkaiden arvokasta aikaa.

 • 24tunti

  Toimitustuotteet:
  Kaksipuolinen piirilevy
 • 48tunti

  Toimitustuotteet:
  Nelikerroksinen piirilevy
 • 72tunti

  Toimitustuotteet:
  Kuusi ja kahdeksan kerrosta piirilevyä
 • 120+ tunti

  Toimitustuotteet:
  XNUMX kerrosta tai enemmän korkea PCB aikaisintaan