kaikki kategoriat
Great PCB Technology Co., Ltd.
PCBA-kokoonpano

Nopea tiedonsiirtopalvelin PCBA

PCBA-kokoonpano

Industrial Control PCBA

PCBA-kokoonpano

5G optinen moduuli PCBA

PCBA-kokoonpano

High Power Control PCBA

PCBA-kokoonpano

Medical Control PCba

PCBA-kokoonpano

Näyttökortti PCba

PCBA-kokoonpano
PCBA-kokoonpano
PCBA-kokoonpano
PCBA-kokoonpano
PCBA-kokoonpano
PCBA-kokoonpano

PCBA-kokoonpano


GREATPCB TECHNOLOGY tarjoaa täydet mukautetut piirilevykokoonpanopalvelut, Pls lähettää sinulle PCB-tiedostoja ja Bom-luetteloita osoitteeseen g[sähköposti suojattu], voimme tarjota tarjouksen mahdollisimman pian!

tiedustelu
Valmistuskapasiteetti

Jotka keskittyvät ammattimaiseen tehtaan yhden luukun palveluun piirilevyjen suunnittelusta, piirilevyasettelusta, piirilevyjen valmistuksesta, elektronisten komponenttien hankinnasta, PCB-kokoonpanosta mukautetun prototyypin, testauksen, pakkaamisen ja piirilevytoimituksen kautta.

Elektronisten komponenttien luokitus
Elektroniset komponentit ovat elektroniikkakomponenttien ja pienten koneiden ja instrumenttien komponentteja. Ne koostuvat usein useista osista ja niitä voidaan käyttää samankaltaisissa tuotteissa; ne viittaavat usein tiettyihin sähkölaitteiden, radioiden, instrumenttien ja muiden teollisuudenalojen osiin, mukaan lukien kondensaattorit, transistorit, yleinen termi elektronisille laitteille, kuten hiusjousille ja jousille. Yleisimmät ovat diodit.
Elektronisia komponentteja ovat: vastukset, kondensaattorit, induktorit, potentiometrit, putket, jäähdytyslevyt, sähkömekaaniset komponentit, liittimet, puolijohdeeristyslaitteet, sähköakustiset laitteet, laserlaitteet, elektroniset näyttölaitteet, optoelektroniset laitteet, anturit, virtalähteet, kytkimet, mikro Erikoismoottorit, elektroniset muuntajat, releet, painetut piirilevyt, integroidut piirit, erilaiset piirit, pietsosähköiset, kristalli-, kvartsi-, keraamiset magneettimateriaalit, painettujen piirien substraatit, erikoismateriaalit elektronisia toiminnallisia prosesseja varten, elektroniset liima- (teippi)tuotteet, elektroniset kemialliset materiaalit ja osat, jne.

Vähimmäiskomponenttien tarkkuus 0201 - 01005
Suurin asennuskorkeus 30mm
Minimiväli IC 0.3 Tich, BGA 0.4 Pitch
Suurin PCb-koko 450╳ 690mm
Piirilevyn paksuus 0.1 ~ 6mm
SMT-levytyypit Jäykkä pcb-levy, Flex-piirilevy, jäykkä-flex pcb-levy, metalliydinpiirilevy
Juotostyyppi Lyijytön, lyijytön
SMT Liimaus, valvomattomat laitteet, POP
Testikyky Vanhenemistoimintojen testaus, AOI, röntgentarkastus, SPI-laitteet, ICT-testaus, lämpöpyöräily, ultraääni
Toimitusaika Näytteen kokoonpano: 3-5 päivää, Eräkokoonpano: 15 päivää

Komponenttien hankinta:

22+Komponentit-Sourcing

Viimeistele SMT-kokoonpano PCBA:n kokoonpanoprosessi SMT:n kokoonpanoprosessi
Viimeistele SMT-kokoonpano PCBA:n kokoonpanoprosessi SMT:n kokoonpanoprosessi
SMT tuotantopaja SMT-tuotantopaja2 Komponenttien ja osien varasto
SMT tuotantopaja SMT-tuotantopaja2 Komponenttien ja osien varasto

Q1. Miksi valita meidät?
Olemme yhden luukun elektroniikkavalmistuksen (EMS) toimittaja, voimme tarjota asiakkaillemme joustavia ja luotettavia elektroniikkavalmistusratkaisuja piirilevyjen tuotannosta ja PCBA-kokoonpanoprosessista, osien hankinnasta, DIP-reikien juottamisesta, PCBA-testauksesta, kaapin kokoonpanosta ja tuotteiden testaus-, pakkaus- ja logistiikkapalvelut.

Q2. Kuinka varmistaa laatusi?
Tuotteemme täyttävät sertifiointistandardit, kuten ISO9001, ISO14001 ja UL jne..., toivottavasti voit yrittää antaa meille näytteitä laadun testaamiseksi.

Q3. Mitä tarvitaan pcb- ja pcba-tarjouksiin?
Piirilevyjen valmistus: Tarvitset määrän, Gerber-tiedostot ja tekniset vaatimukset (raaka-aine, pinnan viimeistely, kuparin paksuus, levyn paksuus, juotosmaskin väri, silkkipaino jne.)
PCBA-valmistus: PCB-tiedostojen tiedot, tuoteluettelot, stensiilitiedostot, (testausasiakirjat...) ja jos voit toimittaa PCBA-näytteitä, voimme tehdä PCB-kloonikopiointipalveluita.
(1) Sinun on toimitettava kattava ja yksityiskohtainen BOM-materiaaliluettelo, mukaan lukien: osanumero, osien valmistajat, käyttö, komponentit ja osien tiedot jne.
(2) Vaihdettavat osat, varmista hyväksytyt varaosat.
(3) Tarve tarjota IC-esiohjelmointi, ohjelmiston polttotestiversio ja testausmenetelmä.
(4) Tarjoa PCBA- tai tuotantokokoonpanovaatimukset ja anna erityiset suoritettavat tiedostot.
(5) Jos tarvitset muovia, metallia, kaapelia, pakkausta ja muuta erityistä vaadittavaa jne., voit lähettää tuotetun asiakirjan piirustuksen meille.

Q4. Mitä tiedostomuotoja hyväksyt pcb- ja pcba-tuotantoon?
Gerber-tiedosto: CAM350, täysi muoto RS-274-X
PCB-tiedosto: Protel 99SE, DXP, PADS, AUTOCAD, P-CAD 2001 PCB
BOM-muoto: EXCEL, WORD, PDF, TXT

Q5. Kuinka monta MOQ on?
Piirilevyn ja pcba:n kokoonpanolle ei ole MOQ:ta, sama Pystymme käsittelemään niin pienten kuin suurienkin volyymien tuotantoa joustavasti.

Q6. Voitko tehdä nopean käännösajan PCBA-näytteille?
Voimme tarjota 24 tunnin nopean toimituksen yksinkertaisille projekti-pcba-näytteille (sen on oltava pieni määrä komponentteja), pls lähetä meille tuoteluettelot, tarkista se.

Q7. Mikä on toimituskulut?
Toimituskulut määräytyvät valitsemasi toimitustavan, määränpään, painon ja tavaroiden pakkauskoon mukaan. Jos tarvitset tarjouksen toimituskuluista, ilmoita meille.

Q8. Kuinka testata PCB-levyjä ja PCBA-tuotteita?                                        
Fixture Testing, Fly anturi testaus, AOI, impedanssitesti, FQC, muut testimenetelmät jne... PCB-levyille, AOI ja X-RAY, FQC, muut testimenetelmät jne. PCba-kokoonpanoon.                                   
Q9. Mikä on normaali toimitusaika?
Normaali toimitusaika on noin 3-5 päivää DHL:lle, UPS:lle, FEDEX:lle, TNT:lle, EMS:lle.

Mikä on SMT-stensiili?
1. SMT Stencil on erityinen muotti SMT-prosessiin. Eniten käytetty on ruostumaton teräs, ja teräslevy on yleensä 0.12 mm (erikoisvaatimuksia lukuun ottamatta). Sen päätehtävä on malli juotospastan tulostamiseksi PCB-piirilevylle SMT-pintaasennuksen ensimmäisessä prosessissa.
2. Tavallisesti sinun on toimitettava Gerber-tiedostot tai "TOP Paste layer" ja "Bottom Paste layer" stensiiliä varten.
3. Ensin ennen SMT-asennusta on tarpeen silkkipainata piirilevyille juotospasta niin, että piirilevyjen pehmusteissa on täysi juotospasta, ja sitten komponentit asetetaan levylle automaattisella sijoituslaitteella. Seuraavassa vaiheessa piirilevy (johon on painettu juotospasta) kuumennetaan reflow-juotoslaitteistolla juottamisen loppuunsaattamiseksi.

Sovellukset:
Tuotevalikoima sovelluksia Sisältää
PCBA-kokoonpanoa käytetään laajalti kulutuselektroniikassa, USB TYPE-C -kaapelissa, pääohjauslevyssä, AC/DC-virtalähteissä, LED-valaistuksessa, kodinkoneissa, tehonsäädössä, sähköajoneuvojen latureissa, teollisuusohjauksessa, autoelektroniikassa, lääketieteessä, 5G-viestinnässä, optisessa viestintämoduulit ja muut kentät.

TUTKIMUS