kaikki kategoriat
Great PCB Technology Co., Ltd.
Joustava piirilevy

Flex PCB PI-jäykistimellä ja suojakalvolla

Joustava piirilevy

2-kerroksiset joustavat piirilevyt

Joustava piirilevy

Joustava piirilevy

Joustava piirilevy

ENIG FPCB

Joustava piirilevy

Flex PCB 3M-liimalla ja PI-jäykistimellä

Joustava piirilevy

Joustava piirilevy LED-valonauhalle

Joustava piirilevy
Joustava piirilevy
Joustava piirilevy
Joustava piirilevy
Joustava piirilevy
Joustava piirilevy

Joustava piirilevy


Flexible printed circuit board (FPCB) on erittäin luotettava ja erinomainen joustava painettu piirilevy, joka on valmistettu polyimidi- tai polyesterikalvosta. Se voidaan vapaasti taivuttaa, rullata, taittaa, kevyt, ohut ja pienikokoinen. Se voidaan järjestää mielivaltaisesti tilan asettelun vaatimusten mukaisesti, ja sitä voidaan siirtää ja vetää mielivaltaisesti sisään kolmiulotteisessa tilassa, jotta saavutetaan komponenttien kokoonpanon ja johtoliitoksen integrointi. Taipuisan ja jäykän piirilevyn rakenne myös kompensoi jossain määrin joustavan substraatin pientä puutetta komponenttien kantokyvyssä.

tiedustelu
Valmistuskapasiteetti

Yksipuolinen joustava levy
halpa. Yleensä sähkötehovaatimukset eivät ole korkeat. Jos harkitaan yksipuolista johdotusta, tulee valita yksipuolinen joustava kortti. Tämä yleisin muoto on löytänyt kaupallisia sovelluksia, kuten mustesuihkukasetteja tulostimiin ja muistiin tietokoneille. Yksipuolisessa joustavassa levyssä on kerros kemiallisesti syövytettyjä piirikuvioita, ja joustavan eristysalustan pinnalla oleva johtava kuviokerros voidaan valita valssatusta kuparikalvosta tai valssatusta kuparikalvosta. Joustavassa kokoonpanossa käytettävä eristyssubstraatti voi olla polyimidi (Kapton), polyeteenitereftalaatti (PET).
Kaksipuolinen joustava levy
Kaksipuolinen joustava piirilevy on johtava piiri, joka on valmistettu syövyttämällä kaksi kerrosta kuparifoliota PI-substraatille, ylä- ja alakerroksille. Metalloidut reiät yhdistävät eristemateriaalin molemmilla puolilla olevat kuviot johtavuuden muodostamiseksi, jotta ne täyttävät joustavuuden suunnittelun ja käytön. Suojakalvo suojaa yksi- ja kaksipuolisia piirikerroksia ja osoittaa, mihin komponentit on asennettu.
Monikerroksinen joustava levy
Monikerroksisen joustavan levyn on tarkoitus laminoida kolme tai useampia kerroksia yksipuolisia taipuisia piirilevyjä tai kaksipuolisia taipuisia piirilevyjä yhteen ja muodostaa metalloituja reikiä liittämistä ja johtamista varten porauksen ja galvanoinnin kautta. Tällä tavalla ei tarvita monimutkaista hitsausprosessia. Asettelua suunniteltaessa tulee kokoamisen mukavuuden varmistamiseksi ottaa huomioon kokoonpanon koon, kerrosten lukumäärän ja joustavuuden vuorovaikutus.

Flex pcb baord ja rigid-flex painetun piirilevyn ominaisuudet ovat seuraavat:
erä Valmistuskyky
FPCB -FLEX-RIGID PCB Materiaalipohja Polyimidi, PET, FR4, FR4-HIGH TG, Rogers, DuPont, Teflon-Kapton
Jäykiste Materiaali pohja FR4, PI, PET, ruostumaton teräs, alumiinipohja, 3M teippi
Pintakäsittely ENIG, pinnoitus Au + OSP, pinnoituskulta, upotushiiva, upotustina, lyijytön HASL, OSP
kerroksen lukumäärä Yksipuolinen - 32 kerrosta
HDI Flex-Rigid 2+N+2, sokealla ja haudattu läpirei'illä
Lautapaneelin koko 500 * 1200MM
Johtimen leveys/väli 0.05MM / 0.05MM
Levyn paksuus 0.075MM-2.0MM
Kuparin paksuus 0.5OZ-1oz
PTH-reiän halkaisija. Toleranssi ± 0.076mm
NPTH-suvaitsevaisuus ± 0.05mm
Min. Laserporan reiän koko 0.075mm
Min.reiän koko 0.2mm
Äärimmäinen suvaitsevaisuus ± 10%
Impedanssin ohjaus Toleranssi ± 10%
Min.BGA Pitch PAD 20 miljoonaa
Min. legenda Tyyppi 0.15MM
Soldemask Layer Min.Sillan leveys 5 miljoonaa
E-testijännite 50-250V

Sovellukset:
Se soveltuu elektroniikkatuotteiden tarpeisiin kehittyä suuren tiheyden, miniatyrisoinnin ja korkean luotettavuuden suuntaan. Siksi FPC:tä käytetään laajalti ilmailussa, ilmailussa, sairaanhoidossa, matkaviestinnässä, kannettavissa tietokoneissa, matkapuhelinkameroissa, lasertulostuslaitteissa, tietokoneissa, PDA-laitteissa, digitaalikameroissa ja autoteollisuuden instrumenteissa. , elektronisia instrumentteja ja muita kenttiä on käytetty laajalti.

TUTKIMUS