kaikki kategoriat
Great PCB Technology Co., Ltd.
Rigid-Flex-piirilevy

6-kerroksinen Flex-Rigid PCB-levy

Rigid-Flex-piirilevy

12-kerroksinen jäykkä flex pcb viestintälaitteille

Rigid-Flex-piirilevy

Jäykkä-joustava piirilevy

Rigid-Flex-piirilevy

8 Layer Rigid-flex pcb ( kerrosrakenne 2+N+2 )

Rigid-Flex-piirilevy

10 kerrosta Flex-Rigid piirilevy teollisuuden ohjauslaitteille

Rigid-Flex-piirilevy

16 Layers Flex-Rigid piirilevy lääketieteellisiin ohjauslaitteisiin

Rigid-Flex-piirilevy
Rigid-Flex-piirilevy
Rigid-Flex-piirilevy
Rigid-Flex-piirilevy
Rigid-Flex-piirilevy
Rigid-Flex-piirilevy

Rigid-Flex-piirilevy


Flex-jäykkä levy ja Flex-jäykkä levy HDI-tekniikalla
Yleensä taipuisa jäykkä levy koostuu jäykästä substraatista ja joustavasta alustasta, jotka laminoidaan valikoivasti yhteen. Rakenne on kompakti, ja läpivientireiät muodostavat johtavia liitoksia.

tiedustelu
Valmistuskapasiteetti

High Density Interconnection (HDI) rigid-flex -painettu piirilevy on korkealuokkainen piirilevytuote, ja sen tavoitteena on vastata elektronisten tuotteiden kasvaviin tarpeisiin kohti pientä miniatyrisointia, korkeataajuutta ja -nopeuksia sekä monitoimivuutta. , joka edistää korkean integraation ja korkean älykkyyden kehitystä elektronisten järjestelmien suunnittelussa ja tuotannossa, ja sitä on käytetty laajalti ilmailuteknologiassa, lääketieteellisessä ja 5G-viestinnässä, puettavassa teknologiassa ja muissa huippuluokan elektroniikkatuotteissa.
Koska jokainen rigid-flex PCB-tuote on suunniteltu eri materiaaleista ja eri kerroksista valmistettuihin alueisiin. Jäykät alueet voivat olla enemmän kuin joustavia alueita, ja ne muunnetaan FR-4:stä polyimidiksi raaka-aineita käyttämällä.
Monimutkaiset mallit muuttuvat usein jäykistä joustavaksi ja takaisin jäykiksi useita kertoja. Kun näitä risteyksiä esiintyy, jäykän joustavien materiaalien päällekkäisyys edellyttää, että kaikki huokoset siirretään pois siirtymävyöhykkeestä eheyden säilyttämiseksi. Lisäksi monet jäykät joustavat mallit sisältävät ruostumattomasta teräksestä valmistettuja jäykisteitä tai alumiinijäykisteitä, jotka tarjoavat lisätukea liittimille ja komponenteille.
Tuotteen komponentit, liittimet ja runko on myös mahdollista asentaa jäykempiin osiin, joiden jäykkyys on suurempi. Flex-piirejä käytetään vain liitäntöinä, samalla kun ne vähentävät massaa ja parantavat tärinänkestävyyttä.
Kun suunnittelet jäykkiä joustavia piirilevyjä, ota huomioon sähkömekaaniset tekijät, jotka vaikuttavat taipuisiin piireihin ja jäykiin levyihin. Kun rakennat suunnitteluasi, kiinnitä huomiota taivutussäteen ja paksuuden suhteeseen. Joustavissa piireissä tiukat mutkat tai suurempi paksuus joustoalueella voivat lisätä epäonnistumisen mahdollisuutta. Voidaanko taivutussäde pitää vähintään kymmenen kertaa taipuisan piirin materiaalin paksuus, tulisi välttää joustopiirin venyttämistä ulompaa taitetta pitkin tai sen puristamista sisäkaarta pitkin. Taivutuskulman lisääminen yli 90° lisää jännitystä yhdessä kohdassa ja puristusta toisessa pisteessä taipuisalla piirillä. Myös flex-piirissä on joitain joustolinjoja, jotka vaikuttavat johdotukseen. Komponentteja tai läpivientejä ei voida sijoittaa lähelle joustopiiriä mahdollisen materiaalirasituksen vuoksi.

Flex pcb baord ja rigid-flex painetun piirilevyn ominaisuudet ovat seuraavat:
erä Valmistuskyky
FPCB -FLEX-RIGID PCB Materiaalipohja Polyimidi, PET, FR4, FR4-HIGH TG, Rogers, DuPont, Teflon-Kapton
Jäykiste Materiaali pohja FR4, PI, PET, ruostumaton teräs, alumiinipohja, 3M teippi
Pintakäsittely ENIG, pinnoitus Au + OSP, pinnoituskulta, upotushiiva, upotustina, lyijytön HASL, OSP
kerroksen lukumäärä Yksipuolinen - 32 kerrosta
HDI Flex-Rigid 2+N+2, sokealla ja haudattu läpirei'illä
Lautapaneelin koko 500 * 1200MM
Johtimen leveys/väli 0.05MM / 0.05MM
Levyn paksuus 0.075MM-2.0MM
Kuparin paksuus 0.5OZ-1oz
PTH-reiän halkaisija. Toleranssi ± 0.076mm
NPTH-suvaitsevaisuus ± 0.05mm
Min. Laserporan reiän koko 0.075mm
Min.reiän koko 0.2mm
Äärimmäinen suvaitsevaisuus ± 10%
Impedanssin ohjaus Toleranssi ± 10%
Min.BGA Pitch PAD 20 miljoonaa
Min. legenda Tyyppi 0.15MM
Soldemask Layer Min.Sillan leveys 5 miljoonaa
E-testijännite 50-250V

Q1. Keitä olemme?
GREATPCB TECHNOLOGY on yksipuolisten piirilevyjen, kaksipuolisten piirilevyjen ja monikerroksisten piirilevyjen, Flex PCB:n tuotantoon erikoistunut valmistaja.
Päätuotteissamme on monikerroksinen piirilevy, suurtaajuuspiirilevy, alumiinisydänpiirilevy, kuparipohjainen piirilevy, paksuus kuparilevy, raskas kuparipiirilevy, jäykkä-joustava piirilevy, HDI-piirilevy, kerroksittainen piirilevy, impedanssinsäätöpiirilevy, hiilimusteen piirilevy, kuorittava sininen maskipiirilevy, BT Resin pcb ja Blind/haudattu piirilevyjen kautta.

Q2. Kuinka varmistaa laatusi?
Tuotteemme täyttävät sertifiointistandardit, kuten ISO9001, ISO14001 ja UL jne..., toivottavasti voit yrittää antaa meille näytteitä laadun testaamiseksi.

Q3. Millaisia ​​raaka-aineita käytät?
Yleensä käytämme raaka-aineita Kingboard, ShenYi, ITEQ, Nnanya, Rogers, Arlon, Isola, Taconic, Dupont, polyimidi (PI), alumiinipohja, Cu-pohja jne.

Q4. Voitko tehdä nopean kääntöajan PCB-näytteille?
Voimme tarjota 24 tunnin nopean toimituksen 2-kerroksisille piirilevynäytteille ja 48 tunnin nopean toimituksen 4-kerroksisille piirilevynäytteille, 72 tunnin nopean toimituksen 6- ja 8-kerroksisille piirilevynäytteille jne.

Piirilevyjen valmistus
kerros nopea käännös tavallinen aika Massatuotantoa> 20m2
(tuntia) (päiviä) (päiviä)
2 24 4 10
4 48 6 12
6 78 8 14
8 96 10 16
10 + 120 + 12 18

Q5. Mitä tiedostomuotoja hyväksyt pcb- ja pcba-tuotantoon?
Gerber-tiedosto: CAM350, täysi muoto RS-274-X
PCB-tiedosto: Protel 99SE, DXP, PADS, AUTOCAD, P-CAD 2001 PCB
BOM-muoto: EXCEL, WORD, PDF, TXT

Q6. Kuinka monta MOQ on?
Piirilevyn ja pcba:n kokoonpanolle ei ole MOQ:ta, sama Pystymme käsittelemään niin pienten kuin suurienkin volyymien tuotantoa joustavasti.
Q7. Mikä on toimituskulut?
Toimituskulut määräytyvät valitsemasi toimitustavan, määränpään, painon ja tavaroiden pakkauskoon mukaan. Jos tarvitset tarjouksen toimituskuluista, ilmoita meille.

Q8. Kuinka testata PCB-levyjä ja PCBA-tuotteita?                
Fixture Testing, Fly anturi testaus, AOI, impedanssitesti, FQC, muut testimenetelmät jne... PCB-levyille, AOI ja X-RAY, FQC, muut testimenetelmät jne. PCba-kokoonpanoon.   

Q9. Jos voit tarjota ilmaisen näytteen?
Kyllä, mutta sinun on ensin maksettava meille PCB-näytteistä, onko ok? palautamme sinulle PCB-näytekustannukset, kun tilaat seuraavan suuren erän. Tervetuloa kokemaan palvelumme ja laatumme.

Q10. Mikä on normaali toimitusaika?
Normaali toimitusaika on noin 3-5 päivää DHL:lle, UPS:lle, FEDEX:lle, TNT:lle, EMS:lle.

Sovellukset:
Seuraavat piirilevyjen valmistuskykymme, mukaan lukien:
Padin kautta
Kultaiset sormet
Reunojen pinnoitus
Kapton nauha
Puoliksi leikattu reikä / Castellated Hole
Blind/Buried Vias tai Microvias
Upotus/vastaporausreikä
RoHS-yhteensopivuus
Tuotevalikoima sovelluksia Sisältää
Rigid-flex piirilevyjä käytetään laajasti kulutuselektroniikassa, AC/DC-virtalähteissä, yleisliittimissä, LED-valaistuksessa, automaatiolaitteissa, dataloggereissa, kodinkoneissa, tehonsäädössä, sähköajoneuvojen latureissa, litiumakuissa, akkujärjestelmissä, teollisuusohjauksessa, autoelektroniikassa, lääketiede, 5G-viestintä, puettava elektroniikka ja muut alat.

TUTKIMUS